Bel of mail

Of stel je vraag in het formulier hiernaast.

T: 06 105 66 980

M: erik@funup.nl

120 Frederik Hendrikstraat
Amsterdam, NH, 1052
Netherlands

06 105 66 980

IMG_6411.JPG

Fun Games

  • Cooperative games om elkaar te leren kennen en beter samen te werken
  • 'Fun' Games ter stimulering van initiatief en leiderschap
  • Los toe te passen of te integreren in workshops en trainingen
  • Ook te combineren met visiebespreking of teambuilding

Ik ken veel 'games' die de meer traditionele trainingen, workshops of verandertrajecten leuker en effectiever maken. Zelf pas ik games toe als middel om mensen aan elkaar te introduceren, beter te laten samenwerken of initiatief aan te jagen. Ook bied ik kant-en-klare of juist geheel op de situatie ontworpen spelen aan en heb ik een concept verzonnen waarbij de spelende mens centraal staat.

Ervaring heb ik opgedaan door te doen, kennis heb ik onder andere opgedaan bij ELOS (Oasis Game Training) en Outing Holland (Werkvormendagen). Het effectiefst zijn natuurlijk games die een week (Oasis Game) of langer in beslag nemen.

Momenteel werk ik met David Veenman aan een geweldige game die op locatie is uit te voeren (in natuurlijke of stedelijke omgeving) en waarbij zowel fun en adrenaline als initiatief en samenwerking centraal staan. In het lege kantoorpand in Diemen (Lasercity Amsterdam) is ook plek voor allerlei games.

De hieronder vermelde games nemen maar enkele minuten tot enkele uren in beslag, zijn binnen of buiten te spelen en te combineren met een goede voor- of nabespreking en/of een gezellig hapje en drankje.

Deze games zijn mogelijk: 

- Leader of the Lasergame - een spel gericht op de nut en noodzaak van leiderschap en samenwerking, strategie en chaos. Twee teams gaan diverse malen met verschillende opdrachten de arena in.

- Rond-de-tafel. Het bekende campingspelletje met een zakelijke twist. Verdien je eigen ping pong batje door veranderingen voor te stellen waar je collega's het nut van inzien. Het gaat om initiatief en creativiteit. Elke inhoudelijk rond-de-tafel wordt afgesloten met een sportief rondje. De winnaar mag de volgende verandering voorstellen.

- Omgevingsfactoren. Naar buiten! Ik werk vaak in spannende gebieden met veel monumentale leegstand en bruisende nieuwe stedelijkheid. Onbekende omgevingen waarin communicatie en samenwerking belangrijk zijn. Welke omgevingsfactoren kom je tegen in deze nieuwe omgeving en welke omgevingsfactoren bestaan er in je eigen organisatie? Deze game spelen we aan de hand van GPS, apps of een 'papieren' speurtocht. Zie voor een variant de blog.

- Stoelendans. De bekende stoelendans, maar dan anders... 

Perspectivity Game. Een spel gericht op samenwerken voor een betere wereld (of organisatie). Zie ook de website van de Stichting Perspectivity.

- Diverse kleine games om elkaar (beter) te leren kennen (zie ook de foto's)

- De game die u wil. Bespreek de voorwaarden met Erik! 

Bij alle spelen kunt er inhoudelijk iets van opsteken. Maar de 'fun-factor' is zo mogelijk nog belangrijker!

Mail naar erik@funup.nl

The only way is up! Dus werkt Funup voor uitgebreidere trainingen en games samen met trainingsbureau Inside Up.

Voor Resto VanHarte bedacht ik een spel bestaande uit diverse componenten. Zo ontstond met GPS-opdrachten, Raadsels en dit communicatiespel een groter geheel.

Voor Resto VanHarte bedacht ik een spel bestaande uit diverse componenten. Zo ontstond met GPS-opdrachten, Raadsels en dit communicatiespel een groter geheel.

De meeste cooperative games zijn ook nog eens 'fun' om te doen. Bij mijn games zijn plezier en leren even belangrijk.

De meeste cooperative games zijn ook nog eens 'fun' om te doen. Bij mijn games zijn plezier en leren even belangrijk.

Avontuurlijk ingesteld? De bossen bieden een mooi speelveld voor spannende maar leerzame spelen.

Avontuurlijk ingesteld? De bossen bieden een mooi speelveld voor spannende maar leerzame spelen.

spelen honk.jpg