Bel of mail

Of stel je vraag in het formulier hiernaast.

T: 06 105 66 980

M: erik@funup.nl

120 Frederik Hendrikstraat
Amsterdam, NH, 1052
Netherlands

06 105 66 980

Erik op Hok 2.jpg

JongeHonden

Belangrijkste werkervaring:

- ondernemer en werkgever JongeHonden 4CV (2006-2010)

- ervaring als project- en programmamanager, adviseur, onderzoeker, faciltator en organisator.

- bijdragen aan projecten van de oa de volgende opdrachtgevers:

  • Gemeente Amsterdam (DMB, dRO, PMB), Metropoolregio Amsterdam, Zuidas Amsterdam
  • Diverse andere gemeenten en provincies en het toenmalige VROM.
  • Diverse woningcorporaties door het hele land
  • Diverse adviesbureaus op het gebied van verkeer en vervoer en stedelijke vernieuwing
  • Diverse freelancers in de stedelijke vernieuwing, zorg, communicatie en organisatieadvies

Talloze projecten heb ik voor JongeHonden gedaan, van een middagje workshop leiden tot jarenlang 4 dagen in de week projectmanagement voor een gigantisch stedelijk ontwikkelingsproject. Fantastisch, maar de opgedane ervaring gaat veel verder. Op diverse plekken op deze website verwijs ik naar mijn tijd bij JongeHonden. Een betere leerschool kan een jonge professional niet hebben. Leren door te doen wel te verstaan, want bij JongeHonden word je direct het diepe ingegooid.

JongeHonden: een adviesbureau van junioren die op een frisse en ondernemende manier bijdragen aan projecten van (freelance) senior-adviseurs en managers en aan projecten van overheden, corporaties en andere instellingen en bedrijven. JongeHonden, waar alle medewerkers samen het bureau runnen. Van administratieve en operationele taken tot visie en strategie, van acquisitie en sales tot werving en selectie, van marketing en promotie tot kwaliteitsborging voor de klant.

Voor een aantal ondernemers binnen het concept kwamen er nog extra verantwoordelijkheden bij. Bij mijn toenmalige compagnon Edo en mij lag ook de verantwoordelijkheid voor altijd gemiddeld 10 werknemers. We hadden samen met een aantal andere ondernemers de verantwoordelijkheid voor het blijven binnenhalen van opdrachten, maar ook voor het op een maatschappelijke manier besteden van winsten en duurzaam en sociaal ondernemen.

In de periode dat wij ondernemer waren groeide JongeHonden flink. Ik heb er leren ondernemen en geld verdienen. Maar ik heb er, toen de crisis uitbrak, ook geleerd te vertrouwen op een goed concept in combinatie met lage overhead. Op waarde toevoegen in projecten in plaats van 'mensen wegzetten'. En ik heb samengewerkt met tientallen collega's en even zovele opdrachtgevers, die nog steeds tot mijn netwerk behoren.

JongeHonden is still going strong, de ondernemers wisselen elkaar om de paar jaar af in een uniek concept. Veel van onze werknemers zijn een eigen bedrijf begonnen. Zo groeit het netwerk van JongeHonden, oud-jonge honden, opdrachtgevers en relaties verder. 

Kijk voor flexibele  junior ondersteuning dus vooral op www.jongehonden.com.

Mail naar erik@funup.nl voor een vraag waarbij mijn JongeHonden ondernemerschap of opdrachten van belang kunnen zijn.

Op de jaarlijkse 'flexivals' met barbecue komt het hele netwerk van JongeHonden samen.

Op de jaarlijkse 'flexivals' met barbecue komt het hele netwerk van JongeHonden samen.