Bel of mail

Of stel je vraag in het formulier hiernaast.

T: 06 105 66 980

M: erik@funup.nl

120 Frederik Hendrikstraat
Amsterdam, NH, 1052
Netherlands

06 105 66 980

lasergame7.jpg

Pop-up Lasergames

  • Concept voor leegstaande panden
  • Makkelijk uit te voeren, snel resultaat
  •  Fun, dus veel bezoekers en veel waarde
  •  Uit te breiden met horeca en meer spel en vermaak

In het voorjaar van 2013 stuitte ik op de loods van Lasercity Amsterdam, een afgelegen plekje, randje centrum Amsterdam. Middenin gigantische industriële hallen in transformatiegebied.

Niet veel later nam ik Lasercity Amsterdam over met als doel op die plek én in andere leegstaande panden en transformatiegebieden een kant en klaar direct toepasbaar concept aan te kunnen bieden. Lasergamen, voor jong en oud. En het was een succes.

Een jaar later volgde een nieuwe uitdaging. De plek? Nog verder afgelegen, maar wel met potentie, wederom in een transformatiegebied. Met hulp van vrienden en aannemers, met de juiste gemeentelijke vergunningen en met de goede wil van de ontwikkelaar, is het gelukt ook dit pand nieuw leven in te blazen. En wederom draait het goed.

Weer blijkt dat een leegstaand gebouw met slimme methoden en lage overhead weer tot leven is te wekken. Meer leven in een gebied waar straks nog meer leven moet komen. Dan is het voormalige kantoorpark een woonwijk genaamd 'Holland Park'. Lees ook mijn blogs hierover. Of lees de artikelen.

Waarom (pop-up) lasergamen? Lasergamen trekt honderden bezoekers per week. Het is ‘fun’, zowel voor jong als oud. Met de juiste kennis, is het snel te installeren en kan er snel beweging worden gebracht in leegstaande panden. Het is uit te breiden met horeca en evenementen en is voor de al in het gebied aanwezige bewoners of bedrijven een leuk verzetje.

Naast lasergamen is natuurlijk van alles mogelijk op het gebied van spel en vermaak. Bij een leegstaande plek onderzoek ik of het aantrekkelijk en laagdrempelig genoeg is om te starten met een gaaf concept dat bij de betreffende ruimte past. Daarna ga ik er zelf mee aan de slag of zoek partners. Het kan een oplossing zijn voor tijdelijke leegstand, maar het kan ook een opstap zijn naar meer, sterker nog: graag zelfs! Restaurants en cultuur zijn beproefde katalysatoren voor gebiedsontwikkeling, maar spelen en vermaak zijn dat ook!

Zie www.lasercityamsterdam.nl

lasergamen liefhebbers.jpg
004956-R1-015-6_2.jpg